Писане на курсова работа

Есе, реферат

Дипломна работа

Курсове


 

Английски език

Запишете се на курс по английски в удобно за Вас време и час! Провеждаме индивидуални занимания и уроци по skype. За нивата от  A1 до C1. Предоставяме учебници и материли за обучение по английски език. Цена на час 10 лв. Продължителността на един учебен час е 45 мин. Свържете се  с нас за повече информация.

 

Рисуване

Подготвяме кандидат студенти и кандидат гимназисти за художествените гимназии и академията. Курсовете се извършват от квалифициран преподавател. Цена на час 15 лв. Прогължителността на един учебен час е 60 мин.

БЕЛ

Провеждаме подготвителни курсове по БЕЛ за кандидат гимназисти и кандидат студенти. Имаме висока успеваемост сред нашите курсисти с класиране в желани специалности. Цена на учебен час 15 лв. Продължителността на един учебен час е 60 мин. Обучението може да се провежда както дистанционно, така и присъствено.

История

Провеждаме подготвителни курсове по История за кандидат гимназисти и кандидат студенти. Имаме висока успеваемост сред нашите курсисти с класиране в желани специалности. Цена на учебен час 15 лв. Продължителността на един учебен час е 60 мин. Обучението може да се провежда както дистанционно, така и присъствено.

Уроци по арфа

Уроците по арфа са за ниво начинаещи. Целта на уроците по арфа е запознаване с класически музикален инструмент. Подходящо е за хора които искат да избягат от стреса. Можем да ви съдействаме за наемане или закупуване на арфа. Цена на учебен час 20 лв. Продължителността на един учебен час е 45 мин. Обучението е присъствено.